13.11.2012

Osaamisen laajentamista tiedossa

Olen nyt päässyt toistaiseksi hyviin hommiin videokuvauksen puolella ja ajan puitteissa en varmaan valokuvia tule saamaan aikaiseksi, joten malttia taasen :-)

Yhteistyötä olen jonkin verran tehnyt oululaisen hevi/rock -tyyppisen bändin kanssa ja live-keikan taas kerran kävin ikuistamassa Nikon D7000 videolle. Keikkoja tosin on mukava kuvailla ja näin, mutta katsotaan, jos musiikkivideo projekti käynnistyy niin aika menee varmaankin sen kanssa sitten. Kiinnostava projekti tosiaan, mutta katsotaan mihin asti taidot riittää. Kuvaamiani videoita on kyllä kehuttu, jotka livekeikalla otettu, mutta itse videon tekeminen voi olla haastavempaa sekä tarvittaessa, jos leikkaus ja editointi tulee mukaan niin isompaa hommaa on tiedossa. Se siis jää nähtäväksi kuvaanko pelkästään vai meneekö lähes alusta loppuun. Eipä siis hätäillä tämän suhteen.

Nyt olen koneen ääressä leikkaillut ja editoinut live-keikka videoita ja hieman kärryille hommasta oon päässyt vaikka toi valokuvaus mahtanee olla se parempi valttikortti. Editointi ohjelma vaatii harjoittelua, silmää ja tietenkin tärkeä seikka on tehokas tietokone, joka jaksaa pyörittää 1024p resoluution Full-HD kuvaa. Koneen puolesta homma on hanskassa, mutta muuten ne hanskat on osittain hukassa :-D

Ei tämä homma onneksi niin vakavaa ole(toistaiseksi), joten katotaan mitä tulevan pitää. Jos homma ei natsaa niin sitten takas metsää kuvailee!

Niin ja jos julkaisukelpoista materiaalia saan aikaiseksi ja luvat kuntoon niin mahdollisesti päivittelen projektia teidänkin ihailtavaksi. Joko sitten jonkilainen trailer tai muuta mukavaa. Eli kannattaa pysyä kuulolla!! Ja mistä sitä tietää vaikka nyt vapaammalla viikolla innostun valokuvaushommista.

Se on hyvä olla monta rautaa tulessa vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti