24.9.2012

Rajausten jatkoa

Nostetaas blogiin uutta kuvaa kehiin kun viime päivityksestä jo jokunen aika vierähti ja uusia kuvia tulee suhkot tiuhaan tahtiin. Tällä kertaa jatketaan samaa linjaa mitä aikaisemmin eli  http://valotus.blogspot.fi/2012/09/uutta-aihetta-kehiin.html tyylistä.

Tyytyväinenhän näihin omiin saavutuksiin saa olla ja kehitys ollut oikeastaan ton uuden kameran hankinnan jälkeen ihan mieletön. Vaikka kalustoa ei pitäisi rinnastaa siihen, mitä sieltä kamerasta tulee ulos niin kyllä uusilla objektiiveilla ja paremmalla kameralla kuvaaminen on mukavempaa ja vähemmän tulee rajoittavia tekijöitä. Toisinsanoen, jos kuvat eivät ole hyviä niin sitten on kuvaajassa vikaa :-)

Salaman käyttö alkanut luonnistuu ja olenkin sen avulla saanut toteutettua uusia ideoita ja harjoitusta miten valo toimii. Vaikka kuvaankin yhdellä pikkutuikulla niin sillä saadaan kuitenkin hyvä lopputulos + sitä on helppo hallita. Jossain vaiheessa tulen laittamaan lisää tuikkuja, joka tuo tuplasti enemmän haastetta ja ajateltavaa. Tilanteissa, jossa haluaa hieman erilaisen valaistuksen niin saa kyllä jokunen koekuva ottaa ennen sitä päästäkseen haluamaan tulokseen.








3 kommenttia: