18.9.2012

Katariina

Toppilan tehtailla Oulussa kuvailemassa ja ensimmäisiä kuvauksia Katariinan kanssa eikä ihan huonosti mennyt. Kuvia kerettiin ottaa juuri sopivasti ennenkuin alkoi kaatamalla satamaan vettä, joten hyvää tuuria sinäänsä. Myös läpiammuttavan satikan sekä jalustan kanssa oli ongelmia kovan tuulen takia - Ei nimittäin tahtonut pysyä pystyssä tämä viritelmä ja joutuikin vuoraamaan jalustaan tiiliä ja kiviä, jotta jalusta varjoineen ei lähtisi tuulen mukaan.

Käytin raksavalon jalustaa, joka on hieman tukevampi mitä aikaisemmin hommaamani valokuvaukseen tarkoitettu jalusta. Noh nyt sitten on satikka ottanu osumaa vähä joka suunnasta, mutta suhkot valkoisena on pysynyt ja voi käyttää jatkossakin. Ehkäpä uus satikka pitää hommata varalle...

Ja tämmöisiä kuvia syntyi:







5 kommenttia:

  1. Hinoja ovat kuvasi.
    Mainiosti olet onnistunut - valot ja kaikki...!
    Terveisä vain - Katarinalle'kin...
    Ruskaa... ruskaa... - vielä...

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia ja todella tyylikäs kokonaisuus, kumpa itsekkin joskus pääsisi kokeimaan tuollaista oikeata photoshoottia. Tyylikkäästi ja varsinkin huomaamattomasti hoidettu valotus, juuri niin ettei ekana heti tule mieleen että käytetty myös salamaa.

    Ainoa miinus mikä itselle tulee mieleen on tuo graffitti seinässä olevat saumat, niistä tulee mieleen ekana että photoshoppaus mennyt hieman pieleen. Eli ne voisi mielestäni photoshopata pois niin että olisi yhtenäinen seinä ilman siis noita saumoja.

    Mutta todella tyykistä jälkeä.

    T:Jukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia rakentavasta palautteesta! Nyt kun itsekkin katson jälkikäteen niin huomasin nuo saumat. Sitä sokaistuu omille kuville välillä liikaa eikä näe tollaisia yksityiskohtia. Voi olla, että vielä photoshoppaan pois, mutta katsotaan nyt, tollanen se seinä kuiteski oli.

      Poista
  3. Niinhän se monesti on tosiaan että itse ei näe aina sitä metsää puilta, kannataa kokeilla poistaa kun on kyseessä kuiteskin aika pieni homma. Pieni homma joka mielestäni parantaa kokonaisuutta, niin ja eihän se kekeileminen mitään maksa.

    Mutta, kuvaaja kuvaa ja muut katselee. Hienoa settiä kuiteskin, sauman kanssa taikka ilman ;D

    VastaaPoista