22.8.2012

Korttelihaipakka

Kävin ottamassa muutaman kuvan Oulun perinteisestä korttelihaipakasta, joka tuo monet ihmiset kaduille mm. katseleen esityksiä, shoppailemaan tarjoustuotteita tai kiertelemään torin kojuja tms. Siellä siis oli vähän jokaiselle jotakin.

En niin perusta itse tapahtumasta ja siellä ei minulle ole oikeastaan mitään, joten katselin hommaa tietysti vierestä ja etenkin kameran läpi. Illasta oli tarkoitus käydä katsomassa leffa niin ilotulitukset valitettavasti missasin, mutta eiköhän niitä pääse kuvailee ainakin kerran vuodessa - jos tarve.

Kuvissa ilmenee retrohenkinen fiilis ja ehkäpä saattaa välittyä myös muillekkin. Ihan perinteisellä värimailmalla kuvat olisivat enemmän uutiskuvan näköisiä, eikä niistä välity tunnelma niin hyvin(voi tietenkin olla makuasia, jokainen tulkitkoon kuvat itse).







2 kommenttia:

  1. minusta vähän oudon värisiä nuo kuvat korttelihaipakasta. Mutta no hätä, jos sinulla on LR 4 käytössä, voisit kokeilla white balancesta auto optiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh ja LR4 käsitelty. Aika valmiilla presets asetuksilla mentiin, jonka näin toimivaksi, tai siten en. Ehkäpä makukysymys...

      Poista