28.4.2014

Kärpät 2014

















2 kommenttia:

  1. Toivoisin sinun osaavasi ottaa tämän ihan rakentavana palautteena, etkä ota liikaa itseesi.

    Huomaan että osaat tekniikan tasollaa kuvata hyvin ja se on hyvin mieluisaa katsottavaa, kun kuvat on hyvin valoitettu ja värit säädetty oikein.

    Mutta toivoisin sinun kiinnittävän kuvissa enemmän huomiota sommitteluun ja rajaukseen. Vähän jäävät kuvat tökörön oloisesti kun rajautuvat hassussa kohdassa tai ovat aavistuksen verran vinoja.
    Monessa eri postauksessa huomaan näitä samoja vikoja, mutta tartun tässsä vain tämän postauksen kuviin.
    9. kuvasta tulisi parempi jos suoristaisit sen niin, että rakennuksien kulmat ja pylväät olisivat suorassa, myös kuvan rajaukseen olisi hyvä kiinnittää huomiota, sillä, ihmisistä ei kannata rajata nilkkoihin, polvii, sorminikamiin ranteisiin, kyynärpäihin tai kaulaan. Sillä en usko että sinun olisi tarkoitus amputitoida ihmisiä.
    Ja viimeisessä kuvassa jättäisin sormet kuvan ulkopuolelle, niin tulisi kuvasta harkitumman ja siistimmän näköinen.

    Hyvin pienestä on sinulla että saat, erittäin hyviä valokuvia. Koska valokuvaus ei ole pelkkää tekniikkaa, vaan myös sommittelun taitamista. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentoinnista, asiallista kaikinpuolin! Tosiaan olin vähän enempi juhlatuulella sinä päivänä niin rajauksiin ja tarkkoihin otoksiin kameran puolesta ei niinkään menty, kunhan jotakin materiaalia illasta saatiin niin se oli pääasia. Aloin jo luovuttaa kuvailun suhkot aikasin, koska pimeys,kohina ja tarkennus. Suurin syy ja ihan aiheellinen tulikin näin jälkikäteen illasta selvittyään kun en ajatellut tai silmä ei vain nähnyt mainitsemiasi "virheitä". Amputaatiokuvalle valitettavasti en voi edes jälkikäteen tehdä mitään, ois pitäny illalla olla skarpimpi, mutta se on oikeastaan siksi, että siitä hyvin välittyy tunnelma ja koska kuvia tuli suhkot vähän loppupeleissä niin vaihtoehdot vähissä. Kokeillaan jatkossa keskittyä sommitteluun enemmän :)

      Poista