21.3.2014

Taulua seinälle

Ja sitten lopputulosta seinälle! Hyvin istuu taulu ja ei ainakaan toistaiseksi ole seinältä tipahtanut alas, vaikka seinäkiinnitys on normaalilla "pikkutaulu" -koukulla eli sellainen muovinen, jossa on kolme piikkiä. Ne sitten vasaralla kiinni seinää ja muovikoukkuun metallilangan varassa oleva taulu paikoilleen.

Painoa taululla on kuitenkin jonkin verran, mutta mitä pientä rasitusta annoin vielä suoristusvaiheessa niin eipä heikkojalenkkejä näyttänyt löytyvän ja homma toimii. Täytyy tietenkin tämän jälkeen koputella puuta.

Elikkäs valmisversio, jossa amatöörinikkarin virheitä hieman. Ensi kerralla paremmilla välineillä, mutta maalaus ja kehyksien kiinnitys kyllä onnistuu ihan omasta takaa. Koko siis 140x60 cm
Ja pari muuta kuvaa tämän hetkisistä "projekteista". Eli valokuvauksen ja kiinnostuksen luontoa kohtaan lisätään vielä, että vähän vihertöitäki tässä keväällä on tullut tehtyä.

Itse kasvatettua jäävuorisalaattia,basilikaa,tilliä,chiliä,oreganoa persiljaa ja bonuksena Chia -siemenistä pitäisi tulla jonkinlainen kasvi, joka on nyt mediassa ja muualla hypetyksessä sen terveellisyyden takia.

Homma on vielä alkutaipaleella kuten kuvista näkyy, mutta eihän kasvattaminen mitään nopeaa toimintaa ole varsinkaan kun ihan siementen idättämisestä alkaen hommaan lähdin ja valoa vielä ei ihan niin paljon mitä sitä tarvittaisiin. Apuna käytän iltaisin keittiön loisteputkivalaisinta, mutta siitä huolimatta auringonvalo se paras olisi.



Kuvassa tilliä.
 Ja tosiaan vähän takapakkia sitten täälläkin niinkuin muuallakin Suomessa. Tässä taisikin olla ensimmäiset ulkoilutuksen kameralle pitkästä aikaa ja sekin omalta parvekkeelta. Menee kategoriaan "ensimmäiset luontokuvat" heheh. Joo täytyypi ryhdistäytyä ja alkaa kuvaamaan isommalla mielenkiinnolla.



Lähiaikoina on tullut myös niin sanottua menestystä valokuvauksen saralla niistä harvoista kuvista mitä olen ottanut. Yhden ottamani kuvan sain vastikään Forum -lehteen heti toiselle sivulle (kyseessä yritysmainos) ja toinen jopa Ilta-Sanomiin asti! Ehkä suurin saavutus tähän asti vaikka lehteä en arvosta ja inhoan mainosbannereita. 20.3.2014 oletettavasti tullut mainos ja en tiedä tarkalleen mihin asti se siellä pyörii.

Kart 'In Club Oulu mainos screenshot

Lehden lehtileike. Muuten ihan tyytyväinen kuviini, mutta vasemman kuvan värit on kyllä mennyt sekaisin. Vähän jäi vihertään ikävästi verrattuna oikeeseen kuvaan. Taisi olla oma moka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti