7.8.2012

Kesän loppua

Laitetaanhan blogi taas aktiiviseksi ja uusia kuvia samassa. Kesä alkaa olemaan lopussa ja kuvat ovat sen mukaisia. Hienoja ilmoja on ollut paljon, mutta valitettavasti kamera ei ollut mukana parhailla keleillä mm. auringonlaskut ovat olleet komeita näin heinäkuun ja elokuun vaihteessa!

Inspiraatiota ja kuvausprojekteja ei ole oikeen syntynyt ja olenkin painottanut kuvaamisen nyt lähinnä ilmiöiden bongaamiseen mitä ilmat tuo tullessaan. Ukkosta on ollut ja kaatosateita, mutta kamera on aina väärässä paikassa missä sen ei kuuluisi olla tai on muuta menoa minkä takia ei jouda kuvaamaan(täytyykö tässä ostaa kohta mikrojärkkäri, joka pysyy taskussa 24/7?)

Joitakin otoksia kuitenkin sain otettua ja vaihteeksi tyylistäni poiketen vähä erilaista rajausta, joka on enemmänkin kokeilua. Näissä inspiraatiota olen saanut yhdeltä Israelilaiselta kuvaajalta, joka kuvaa pääasiassa heijatuksia lammikoista. Linkkiä en valitettavasti nyt laita, mutta idea näistä omista kuvista varmasti tulee ilmi. Jollekkin varmasti kulunut aihe, mutta menkööt. En välitä :-)










2 kommenttia:

  1. Joo... 'vesi-installioita' - mitä-se-sitten-tarkoittaneekaan - tänä kesänä on kuvattu varmaan kaikkialla.
    Vedealainen kamera on melkein oltava...!
    Mukavia näkemyksiä kuvissasi.
    Tervehtien Eko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Itse olen aika vähän seurannut muiden otoksia, joten ei oo tullu ainakaa älyttömästi vastaan veden kautta peilattuja kuvia. Mutta uskon niitä olevan myös tänä kesänäkin.

      Vesikamera toisi taas uutta potkua, mutta ei taida rahkeet riittää semmoseen.

      Poista