23.11.2011

Muotokuvia

Sitten hieman itsellekkin vielä suhkot uusi aihe. Ei hirveesti muotokuvia yms. ole tullut kuvailtua, joten päätin sitten kokeilla kun minun kauniimpi osapuoleni Essi osallistui malliksi:)
Yhdellä salamalla valaistut kuvat katon kautta tai sitten DIY diffuuseria käyttäen sain ihan kohtalaisen valaistuksen(ainakin itse olen ihan tyytyväinen). Tosin toiselle salamalle olisi ollut käyttöä, miksei jopa kolmannellekkin. Objektiivia ei hirveenä tarvinnut miettiä, koska Nikonin 50mm 1.8D kyllä hoiti homman niinkuin pitikin. Kokeilin tietysti myös 18-105mm telepäässä joissakin kuvissa, mutta haluttu tulos kuvista päätellen tuli kuitenkin kiinteällä viiskymppisellä.
Kuvien käsittelystä sen verran, että käytetty pääasiassa lightroomia värien korjaamiseen sekä tietyn tunnelman aikaansaamiseksi. Radikaaleja käsittelyjä kuviin en juurikaan tehnyt. Aatellen, että olisin vain pilannut jo valmiiksi omaan makuuni hyvän kuvan.





2 kommenttia:

  1. Hienoja muotokuvia :) Jatka ihmeessä samaan malliin. Pitäis itekki innostua jos sais tuon oman kauniimman puoliskon suostumaan pieneen kuvaussessioon :D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Kyllähän se suostuttelua aina hieman vaatii :)

    VastaaPoista