19.3.2013

Takaisin Suomessa

Buenos Días! Espanjasta tultu ja loma meni hyvin. Vettä satoi ja välillä aurinko paistoi, joten vaihtelevat kelit teki otolliset hetket valokuvaukselle ja miksei myös ihan lomailuunkin. Kuvia tuli otettua paljon, mutta harkitusti ja hyviä kuvia muistikortit täynnä. Vielä on vähän matkaväsymystä ja paluun arkeen teen hiljalleen, joten en nyt vielä jaksa käsitellä kuvia loppuun asti. On nimittäin about 600 kpl lomakuvia, josta suurinosa turistiräpsyjä ja jokaiseen ajattelin tehdä peruskorjailut ja käsittelyt, jotta kuvat näyttävät hyvältä. Lopuksi sitten kulutan vähän enemmän aikaa kuviin, jotka tulen julkaisemaan täällä blogissa.

Olimme siis 10 päivää Fuengirolassa(eläkeläisten paratiisi), joten paikka tuli viikossa jo hyvin tutuksi ja alkoi liikkuminen olemaan yhtä helppoa kuin täällä Oulussa. Sitten kävimme myös reissulla Rondassa eli vuoristoisella alueella, joka oli erittäin antoisa! Paljon kuvattavaa, hienoja maisemia ja epävakainen ilma teki itseasiassa paikasta erittäin kuvauksellisen.

Enemmänkin varmasti olisi nähtävää ollut, mutta aika tahtoo yleensä loppua kesken. Tässä kuitenkin esimakua tulevasta setistä




2 kommenttia:

  1. Hyvin monisävyinen kuva. Hyvä!Eikä matkassa ilmeisesti muutenkaan moitittavaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoastaan mainitsemani vesisade, joka enemmänkin haittasi vaimoketta. Ois tuolla pidempääkin voinut olla :)

      Poista