11.12.2012

Quake The Earth musiikkivideo

Heipä hei! Tänään iloisesti töissä kuuntelin Radio Rock:ia, jossa radiohaastattelu vieraana QTE:n Aki Häkkinen. Töiden puitteissa en ihan koko haastattelua kerennyt loppuun kuunnella, mutta oletettavasti haastattelu meni hyvin ja radion kautta saama kuuliaisuus kantautui myös muidenkin ihmisten korviin, jos ei aikaisemmin QTE:tä ole kuunnellut.

Samaan aikaan julkaistiin myös bändin uusi musiikkivideo, johon olen pistänyt näppini peliin videokuvauksen suhteen. Leikkauksia ja editointeja en osaa tehdä, mutta onneksi pojat hoiti homman mainiosti kotiin ja video miellytti omaa silmää vallan mainiosti.

Kaikki videolla näkyvä materiaali on siis omasta takaa ja onkin suuri kunnia olla tekemässä näin harrastelijapohjalta näinkin isoa juttua (omassa mittakaavassa). Sekin, että olen vasta tutustumassa videokuvauksen saloihin niin tie sillä osalla näyttää valoisalta. Jos ei välttämättä videokuvauksen osalta niin toivottavasti nimi jää mieleen ja mahdollisesti sitä kautta myös uusia haasteitakin - olkoot sitten videokuvausta tai valokuvausta.

Omaan suoritukseen olen ihan tyytyväinen ja jatkossa kehitetään vaan parempaan suuntaan ottaen mallia hyvin toteutetuista videoista, mutta jotta niistä ei tulisi kliseisiä niin hankkimalla uusia kuvakulmia ja ideoita mitä videossa voisi hyödyntää. Paljon on oppimista, mutta onneksi teen sitä omaksi ilokseni, eikä se käy työstä.

Kommentoikaahan ihmeessä mitä mieltä videosta olette, kritiikki tervetullutta!

Muistakaahan katella HD-resolla, jos mahdollista, Thanks!

Kiitokset taas kerran yhteistyöstä Quake The Earth:in porukalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti