4.6.2012

Rajauksia

Katselin eilettäin Canvas -tauluja. Hintaa,kokoja yms. Ja siitä se idea sitten lähti kokeilemaan olisikos näistä tauluaineista. Rajasin kaikki 1:1 suhteella, eli leveys/pituus ovat yhtäpitkät. Kaikkiin kuviin se ei tosiaan sovi, mutta näihin se sopi just eikä melkein.

Tausta olisi tietysti voinut olla rauhallisempi suurimmassa osassa kuvia, mutta jokaisessa kyllä tulee kohde hyvin taustasta esille. 1:1 rajauksella aika yleistä on kuvan "kiintopisteen" keskittäminen, joten ainakin näissä lehtikuvissa en juuri muuta rajausta kokeillutkaan.

Myös valo oli yhteinen tekijä näiden kuvien kanssa. Kuvat ovat otettu samana päivänä ja n. puolen tunnin sisällä.






Ensikerralla voisin epäillä, että lisäilen ylioppilaskuvia osa 2. Tarkkasilmäiset varmaan huomasivatkin, että edellisessä päivityksessä oli mainittu osa1. Eli laitetaas sitten taas ylioppilaskuvia, jotka eroavat hieman aikaisemmista ja mahdollisesti tulee jokunen kuva enemmän. Pysykää siis kanavalla :)

2 kommenttia:

  1. Kyllähän näitä canvas-tauluinakin katselis. Tuo viimenen varsinkin. :) Itsellä on seinällä yks itseottamasta maisemakuvasta tehty canvas-taulu. Ifolorilta tilailin eikä liikoja maksanut.

    VastaaPoista
  2. Nämä siis vaan osa sitä, mitä harkitsen seinälle. Löytyy myös muitakin,josta sitten valitsen mitä teetän.

    Ifolorilla on kyllä houkutteleva hinta, muttta juttua kuullu, ettei laatu ole nii hyvä kuin tilaamalla jostakin laadukkaammalta firmalta.

    Olitko sitten tyytyväinen Ifolorin laatuun? Ei oo tullut itellä tilattua vielä ensimmäistäkään niin ei voi mennä tuomitsemaan

    VastaaPoista