16.3.2012

Thaimaa, Phuket Part III

Ehkäpä viimeinen Thaimaa postaus. Tahtoo viedä tilan muilta päivityksiltä, joten teen lopuista kuvista(sekä julkaistuista) oman "gallerian", josta linkin kautta pääsee selaamaan kaikki Thaimaa kuvat läpi.

Tänään olikin mukava päivä, nimittäin postista saapui odotettu paketti - Sigman 150-500mm! En muistanutkaan kuinka isokokoinen objektiivi olikaan, huh huh. Painoa semmonen 2kg ja D7000 näytti pokkarilta kiinnitettynä linssiin. Pituuttakin oli sen verran zoomatessa 500mm, että kauempaa voisi luulla, että kävelisin sinko olalla(no ei nyt ihan kuitenkaa...). Objektiivilla en ole kerenny kauheasti kokeilemaan, kuha jotai hypistellyt ja testaillut sisällä. Myöhemmissä päivityksissä lisää siitä kuhan nyt päästään sen kanssa ees pihalle kuvaileen, kiitos kiireiden...

Sattu silmään :)

Yksi niistä kolmesta altaasta, mitä hotellillamme oli

Karon beachin rantahotelli. 

Kalastaja

Mikä lie kala kyseessä, mutta nää HYPPI kiveltä toiselle, tai sitten lensi. 

Maisemaa Karonilta

Silhuetti. Tää menee kyllä top10 kuviin reissulta.

Ensimmäisen hotellin parvekkeelta.

Turisteilta rahat lentoon.



Ehkä nähdyin lintu.

Äiskät kokkaa ja lapset syö

Ufoja merellä

Tienvarrelta. 

Jatkoa edelliseen

Chiliä

Siitepölyallergikkojen hotelli?

Tää yllätti kesken kuvailun

Rapsapäivä

"Viidakossa"



Seuraavat on todennäköisesti tsunamin jäljiltä. Löysin tämän rauniohotellin pienen metsän reunasta, joka ei kovin tielle käsin näkynyt. Täytyi käydä pikaisesti visiitillä kun ei porukkaa näkynyt ympärillä. Ei varmaa oikee turistien nähtäväksi kuitenkaan.

Paikka oli kyllä tavaroista putsattu huolella ja mitä nyt kuvistakin huomaa niin aika kova voima on saanut olla, että tuohon kuntoon paikat mennyt. Oliha toisaalta ihan mielenkiintoista käyä katselemassa.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti