30.12.2011

Ennen vuotta 2012

Taas on tullut kirjoiteltua / päiviteltyä blogia suhkot vähäsen kun ei vielä tahdo toi päivänvalo riittää valokuvaustarpeisiin ja mielellään tietenkin ulkona kuvailen :) Noh tässä nyt kävin joulua viettelemässä Iissä ja sielä sitten menikin 24. päivä pihalla kameran kanssa lenkkeilessä ja katselemassa,että miten maisemat muuttuneet sitten viime käynnin ja kyllähän sielä jotain uuttakin pisti silmään...
Koti

Naapurin puolelta

Liittyy edelliseen kuvaan

Joulukuu ja paljon puhutut "nollakelit"

Myös jatkoa edelliseen. Värit oli sen verran mukavat, että jopa risuistaki saa kivoja kuvia vai?
Sitten bonuksena vähän muitakin kuvia! Löysin Bauhauksesta kauan kaivatun kärpäsloukun (Dionaea muscipula) ja oli vielä edulliseen hintaan niin pakkohan se oli saada. Kyseessä siis tommonen nuorukainen, josta ei vielä oikein osaa sanoa kuoleekohan pois vai saanko kasvatettua mitään (varsinkaan näin pimeään aikaan).

Siinä se sitten koko komeudessaan. Käytin tässä taas tuttua kikkaa eli kolmen kuvan päällekkäisvalotusta yhdellä salamalla.

Luultavasti kukkaa puskee paksumpaa varteen? ainakin Sarraceniani teki samoin
Vielä sitten loppuun yks miellyttävä kuva ananaskasvista(Bromelia). Ainakin omaa silmää miellyttää kuvakulma ja sommittelu, sekä päällekkäisvalotuksella aikaan saatu tunnelma.

Niin ja tosiaan näitä kasviaiheisia kuvia siksi, että tullut lähiaikoina laitettua vaikka minkänäköistä vihertävää kasvamaan. Tällä hetkellä 10 kasvia löytyy huushollista.
Bromelia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti