30.8.2011

Syksyn kuvia

Tässäpäs olisi taas läjäpäin kuvia katseltavaksi. Nyt alkaa olemaan ihan hyvät kuvauskelitkin kun syksy saapuu ja lehdet alkaa kellastuu + muuta mukavaa mitä syksy tuo tullessaan. Tosin osalle tämä syksyn alkukin on masentavaa, mutta valokuvauksessa suhkot kuvarikasta aikaa, (hope so).

Kuvien suhteen tuntunut, että vähän statsi ollut hukassa kun en ole käynyt niin hirveästi kuvailemassa eikä ole ollut oikeen mitään ideaa tai mielenkiintoista kuvausprojektia. Tässä tapauksessa piti lähtä hakemaan lähimetsästä vähän jotain suuntaa antavaa ja katseleen lenkkeilymielessä, että jos jotain ikuistettavaa sattuisi metsästä löytymään... Ihme ja kyllä sieltä löytyikin ainakin omaan silmään miellyttävää katseltavaa. Jotenkin olisin ehkä nähnyt tarpeelliseksi makro- objektiivin varsinkin, jos lähtee "metsästää" jotain hieman pienempää kuvattavaa. Näissä kuvissa tosin olen joutunut tyytymään pienoiseen kroppailuun ja 50mm F/1.8 D terävyyteen. Makrolla olisin varmaa ottanut isompia suurennoksia kohteista, mutta nyt pienellä sommittelulla ja sopivalla syväterävyydellä saatiin kuvista sellaisia kuin halusinkin. Jos jollain joka sattuu katsomaan tätä blogia on myynnissä hinta/laatu -suhteeltaan HYVÄ makro, niin otetaan tarjouksia vastaan tai jos vaihtariksi kiinnostaa Tamron 17-35mm 2.8-4 Di Asp obiska.
Verkostoitumista metsässä

Luonnon kuviontia kiveen

Nuutuneen näköinen ja väritkin karvoista hävinnyt. Lentoon lähteminenkin tuotti vaikeuksia

Kaksi sammakkoa ylittämässä tietä kunnes tulin paikalle räpsii kuvia. Kaveri oli kauhusta jäykkänä ja oli tossa asennossa noin 5min.
Kärpässieni ja sienen päällä malli, joka nyt tällä kertaa joutuu edustamaan jonkinnäköistä kärpästä ku parempaakaa ollut saatavilla.

Syksyistä tunnelmaa. Lehdet alkanut punertaa

Lisää syksyä. Toinen lehdistä oli irti varresta ja tiukasti kiinnittynyt vasemmalla olevaan lehteen, jolloin sai aikaan mukavan varjon. Kuva on vastavaloon kuvattu

Herkempää kuvaa syksyn alusta. 50mm ja aukko  F/2 myös tässä on päässyt lehden päälle huomionkipee öppiäinen.

Ensi kerralla hanskat käessä kuvaamaan?

Uuden alkua

Auringonvaloa
Ja kuvathan saa aukaistua suuremmaksi klikkaamalla ja mielellään palautetta saa antaa kommentoimalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti