7.7.2011

Vanhojen valokuvien spottailua

Nettiä selatessa muistu mieleen, että mullahan löytyi jotakin vanhempia kuvia myös www.photobucket.com sivustolta. Eli jotka eivät ole aikaisemmin olleet tietoisia sivusta niin ks. sivusto toimii kätevänä kuvapankkina, johon voi lisätä helposti ja vaivattomasti kuvia koneelta tai sitten puhelimen kautta. Testailin tossa lataamalla HTC Desireen Photobucket pluginin ja latasin alkujaan n. 10 kuvaa. Homma toimi mutkattomasti ja yllättävän helposti. Vaarana tietenkin, että laittaa täpin puhelimen asetuksista niin, että kun ottaa kuvan nii se alkaa automaattisesti uploadaa kuvaa nettiin. Kannattaa tarkistaa tämä, jos omistaa älypuhelimen missä on mahdollisuus tällaiseen.
Pidemmittä puheitta tässä nyt pari otosta mitä kaivoin esille:



 Lisää kuvia

2 kommenttia:

  1. Kiitos kommenteista ja kiva kun löysit blogiini tuolta nettiviidakosta! :) En meinannutkaan kommentteja huomata kun blogi on jäänyt kuvauskiireiden jalkoihin. Nyt kesällä niitä onkin melkoisesti. Onko muuten tuo yllä oleva toisiksi viimeinen pihlajanlehtikuva otettu macrosalamalla? Juuri itse tilasin sellaisen mallin missä on jatkuva valo (ledeillä).

    VastaaPoista
  2. Tuo pihlajanlehtikuva otettu muistaakseni kameran omalla salamalla. Täytyypi vielä tarkistaa. Jooh ilmoittaa huonosti näistä kommenteista kyllä!

    VastaaPoista