21.7.2011

Inspiraatio iski

Yöpäivittelyä. Kävin tuossa kirjastossa katteleen valokuvausaiheisia kirjoja ja näytti mukavasti löytyvän hienoja teoksia. Ainakin Michael Freeman kirjoittama The Photographer´s Mind / Parempia valokuvia (2010) näytti olevan mielenkiintoinen, joten pitää nyt tutustua tarkemmin itse kirjaan ja sen sisältöön. Voi sanoa, että paljon opittavaa luovaan valokuvaamiseen...

Kävin tosiaan illan hämärtyessä kuvailemassa muuallakin kuin tutuilla reiteillä ja ei ollut ollenkaan hukkareissu. Nimittäin löytyi yllättävän paljon mielenkiintoista kuvattavaa ja lähelle sellaisia kuvia mitä lähdin hakemaan.

Tosiaan vähän haasteelliseksi kuvaamisen teki heikko valo, koska menin kuvailemaan 22-24 aikoihin, jolloin aurinko ei valaissut juuri ollenkaan ja jouduin käyttämään suuria herkkyyksiä(ISO) ja jalustat yms jäivät sitten suosiolla pois. Täytyy sanoa, että ihan hyvin pelitti ja kohinat kutakuinkin pysyi kurissa.

Linjojen hakemista

Lisää linjaa ja virtaa


Portaat kohti taivasta

Ruoho on vihreämpää ... puolella
Asiasta kumisaappaaseen. Laitoin tonne facebookin puolelle Valotus Photography -sivun pystyyn, joten jos kiinnostaa seurata blogia, etkä omista gmail/blogger -tiliä niin uudet blogitekstit löytyvät myös sit FB:n puolelta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti