10.3.2012

Thaimaa, Phuket part II

Elikkä yleisön pyynnöstä lisää kuvia.. Kiire aikataulu eikä töiden takia jaksa iltaa aina väsäillä kuvia, joten jää tämä päivittäminen aina vähä sivuseikaksi muiden hommien ohella. Pidempää kirjoittelua nyt ei oo luvassa, mutta nauttikaa vaikkapa kuvista :)

ps. en valkannu kuvia niiden taiteellisuuden kannalta vaan ihan yleisen mielenkiinnon takia Thaimaata kohtaan. Eli ei kannata kiinnittää huomiota kuvan tekniseen onnistumiseen niin, koska välillä saattoi olla jopa jokunen singha -olut alla niin siinä  ei välttämättä kateltu oliko se horisontti suorassa ja valotukset kunnosa. Jälkikäteen tietenkin sai jotai parannuksia aikaan

Laitoin pienempää kokoon noi kuvat tähä "näytille", joten taas kerran kehotan klikkaamaan kuvaa niin näkee isommassa koossa sekä helpommin selattavana.

Katabeach

Maastoutumista

Katalta myös

Lisää rapua. Näitä olikin paljon kivillä

Spa & Orchid Resort. Suhkot iso hotelli. Tuli vain käytyä

Pitäkäämme henget tyytyväisinä

Paikallista menoa

Väsy

Iltameininkiä. Meidän hotelli onkin heti vasemmalla, eli keskellä viskettä oltiin.

Joka aamu pojat jakso roudata veneen vesille.

Laajempaa kuvaa rannasta

Rantakuvaa lisää

Ja lisää...vähä yksityiskohtia

Mitättömät aallot

Jalkahoitoa :) Kannattaa kokeilla!

Päiväliikenne

Dragon Year 2012

Ostoskeskuksesta

Patongin rannalla myös tuli käytyä

Thai boxing

Patong

ÖrÖr

Miehekäs menopeli



3 kommenttia:

  1. Nyt ku törmäsin valokuvaajan blogiin nii käytän tilaisuuden hyväksi ja kysyn täysin amatöörinä kuvaajana että jos haluan tällaisia taustalta sumuisia kuvia:

    http://mingomaloni.blogspot.com/2012/03/mikko-potaamus-ja-asukuvia.html

    Nii pitääks sillo hommata 50mm objektiivi vai miten se meni?

    VastaaPoista
  2. Terve ja kyselehän ihmeessä, mielellään vastailen lukijoiden kysymyksiin.
    Suoraan kysymykseesi vastaus, että kyllä, osta 50mm objektiivi, missä on paljon valovoimaa niin saat bokehia(tällä tarkoitan esimerkiksi 50mm 1.8D -objektiivia).

    Tuo taustan sumuisuus on valokuvaajien keskuudessa bokeh ja, jotta sellaista saa aikaan niin linssin on hyvä olla suhkot pitkä polttovälinen(50-300mm) ja valovoimanen (f1.2-2.8) pääpiirteittäin. Kun kamerasta on aukko säädetty mahdollisimman isoksi eli pieni F-luku niin syväterävyys pienenee ja sitä tarkkaa aluetta tulee kuvaan vähemmän(siihen kohtaan minne olet tarkentanut).

    Ja paljon vaikuttaa valintaasi myös se, että millaista kuvaa haluat ottaa, jos linkkaamasi muotokuvat ovat se sun juttu ja haluat samantyylisiä kuvia niin 50mm 1.4,50mm 1.8,85mm 1.4 ja 85mm 1.8. Myös on paljon muitakin vaihtoehtoja.. muista että valovoima maksaa

    VastaaPoista
  3. Ihan hurjan paljon kiitoksia vastauksesta :)! Pitääpä lähteä tutkailemaan mistä tuollaisen ostaisi :)

    VastaaPoista