21.12.2012

Maya-kalenterin loppu -kuva

Pikkujoulusesonki alkaa olemaan töiden osalta ohi, joten pääsee pikkusen rauhoittumaan. On siis aika aktivoida blogia hieman!

Tänään 21.12.2012 päättyy Maya-kalenteri ja mediassa onkin puhuttu paljon maailmanlopusta sun muista teorioista. Noh oli miten oli päivitetään tälle päivää aiheeseen liittyvä kuva, josta jokainen voi repiä mielikuvitusta.


Tämän siis otin pihalta ja kun pakkasta on jo reippaasti itselleni, joka ei paljo pihalla ole kerennyt oleskella (+ei tarpeeksi vaatetta) niin ei useaa kuvaa pihapiiristä tullut otettua ja pääpaino kohdistui sitten taivaalle. Päätin sitten jättää vähän reunoille jotain, jotta tiedetään vielä toistaiseksi olevamme maan pinnalla ;-)


Sitten vielä tämmönen perus kuva oletettavasti pohjantähdestä, jonka vieressä 4 muuta tähteä? Kirkas kyllä näytti olevan ja erottui muiden tähtien joukosta. Tämä nyt menee vähän "off-topic" -tyyliseksi, mut menkööt.

Mielenkiinnolla odotellen ihmisten reaktioita tälle iltaa / huomiselle päivälle. Onneksi on vielä muitakin kalentereita odottamassa loppusuoraa :)

4 kommenttia:

  1. On se hyvä että aina löytyy 'metihhaan' uutta kauraa...!
    Moon jo monta vuotta kuvannu 'Maailman-Lopun-Kuvia'...!
    Mahtavia ovat sinunkin 'Lopun-Kuvat'.
    OOtelhan... eikhän se siittä...
    Joulu tullee ainakin ajallaan.
    Hyvää Joulua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain viivästyksiä oletettavasti luvassa. Lopun alkua vai mitenhän sen kuvailisi, pääasia että kuvia katsomalla voi käyttää mielikuvitusta ja toivonmukaan kuvat olisivat myös silmää miellyttävät.

      Hyvää joulua Ekolle myös!

      Poista
  2. Ei tainnut olla pohjantähti vaan naapuriplaneetta ja sen kuut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän mulla tosiaan tietämystä tähdistöstä niin. Mielenkiintoinen kohde kuitenkin ja tähtien kuvaaminen siinä myös, vaikka tosin en tiedä missä suunnassa mikäkin on...

      Poista